Vinterdagar

Igår kändes det som en dag som var en enda lång transportsträcka. En dag som bara skulle genomlevas och som inte gav egentligen nånting. Bertan försvann till Östersund på ett par dygn, kylan stog återigen som spön i backen; -30 på morgonen, och det enda för mig att göra var att försöka fördriva tiden. OK, vet att många skulle byta med mig som har varit baserad hemma alltför länge nu, men det betyder ju också inga inkomster. Hade hoppats och trott att jag skulle varit igång den här veckan för nya uppdragsgivaren, men har ju ännu inte fått underlag som behövs för att kunna dra igång. Hade under dagen flera telefonsamtal med kollegan som också drar igång nu och som är precis lika frustrerad. Hon är dock värvad, och har sagt av sig en annan uppdragsgivare, så hon är mer förbannad än vad jag är. Vi ringde båda ner till företaget och tryckte på och har nu löftet att vi ska få det vi behöver under veckan. Hoppas, hoppas!

Mer normala vintertemperaturer idag, runt -10, vilket känns väldigt bra. Ytterligare några centimeter snö har det också kommit senaste dygnet.

Idag fick jag besök av en kollega från min första uppdragsgivare i storstan. Han var på väg norrut och stannade till för ett socialt besök, KAN även ha varit ett visst mått av nyfikenhet som fick honom att hälsa på. Har förstått även tidigare att ett visst intresse, eller vad man ska kalla det, har funnits för vårt beslut att lämna storstan för skogen.

I alla fall var det mycket trevligt. Fick lite update om vad som händer i branschen och lite annan matnyttig info.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0