Vårlängtan

Idag har solen skinit från en molnfri himmel hela dan. Men det har varit kallt. Med solens hjälp gick temperaturen upp från -17,5 till -7,5. Men när man var ute kände man att solen VÄRMER igen! Man ser det också på att det blir takdropp där solen ligger på, trots temperaturen. 

Som jag skrev häromdan finns ju en farhåga för garaget och vad det tål i snöväg. Idag tillverkades en raka av en lång tvåtumtvå, om jag inte tar fel (?) som vi använt för att dra ner lite snö med. Resultatet har blivit att på en tredjedel av garagetaket är det nu mindre snö och att vi kommer att ha en djävla träningsvärk i armar, nacke och rygg i morgon! Det känns redan. Säkert skulle det behövas få bort mer snö, men den snö som är borta tynger ju inte längre.

När det är sådana här soliga, fina dagar när man känner att solen börjar värma och konstaterar att dagen har blivit två timmar längre än den var när den var som kortast, som vårlängtan blir så oerhört stark!  Längtar väldigt att få åka upp till stugan igen och starta upp den inför säsongen! Problemet är väl att det är lika mycket snö där som här, och att det kan vara väldigt svårt, även i påsk, att ta sig fram. Men det har ju funkat hittills, så jag vill tro!

Beträffande jobb och uppdragsgivare har jag återigen framfört mina krav och fått löfte om att det ska fixas, vi får se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0