Aftegnäll igen....!!!!

Har sovit väldigt dåligt hela veckan pga av den elaka afteblåsan som sitter på min tungspets. Det är i sådana här lägen man upptäcker hur mycket man använder sin tunga och att den faktist är aktiv även när man sover. Sover man med öppen mun, som man ju gör stundom under natten, så torkar både den och tungan och det framkallar smärta. I andra lägen så trycker man den mot tänderna, framför allt i underkäken och det gör också ont. Allt detta har gjort att jag vaknat många gånger varje natt av smärtan och så får man ligga och vänta på att smärtan ska klinga av och försöka hitta ett bra viloläge som inte gör ont för den stackars tungan, och försöka somna om.

I natt vaknade jag mycket färre gånger och sov alldeles för länge egentligen. Kontorsdag idag, dvs hemmadag, och ingen av oss ställde klockan. Kändes som, och trodde att eländet hade kommit i läkningsstadie, men har under dagen konstaterat att så är inte fallet, inte än. Det är till att sluddra vidare.... Inte kul när man är på kundbesök som i veckan, eller som idag när man ringer för att boka besök och man hör själv hur sluddrig och läspig man låter. Men vad göra?

Hur som helst, kan bero på att jag sov betydligt längre än planerat, men seg har jag varit idag. Tung i huvudet och inte på humör. Eller så är det lågtrycket och snöfallet som kommit in under natten. Fördelen är att det är betydligt mildare, nånstans mellan 4-6 minusgrader - rena värmeböljan! 

Eftersom det är fredag har lite bedövningsmedel (hjälper inte, men gott) intagits och vi ska nog se om det inte går att sluddra sig igenom nån karaokelåt ikväll också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0