Tvättstuga mest...

I skrivande stund sitter Kim o Markus, samt hans syster med kompis, i bilen på väg upp till Höga Kusten och hans föräldrahem. Förmodligen dessutom ungefär i höjd med oss just nu. Fullkomliga idioter tycker jag att dom är att ge sig ut och köra 45-50 mil i detta väder som är. Än har vi väl inte samma snöfall här som det varit i södra delen av landet, men snöar rejält gör det och blåser dessutom, så vägarna poleras fullkomligt glashala. Men, de är vuxna människor som tar sina egna beslut... men hur genomtänkt är det? Inte lär de kunna vara ute med skotern i helgen heller, som avsikten var, eftersom det kommer att vara -20 även dagtid över helgen. Dessutom mer snö, för att ta i i ett rejälare snöfalll igen på söndag när de ska åka hem igen...... Me don't like!

Idag har tvättstugan blivit färdiginflyttad i. De sista hyllorna har kommit på plats och ävenså blivit bemängda. Ett par draperier har kommit upp för att skyla innehållet också. Det blev precis så bra som vi hoppades på! En liten, men funktionell tvättstuga med bra förvaring.


Så nu är de gamla garderoberna i mitt arbetsrum tömda och ska förpassas ut till garaget - om de överlever flytten. Steg 1 i tömningen av mitt arbetsrum är då genomförd. Sen ska jag flytta in i pigkammaren och mitt arbetsrum rivas. Men det är ett projekt som hör våren till - om den kommer.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0