Schlagerkväll

Ja, nu har man ju precis betittat den största händelsen i Sverige den här veckan. För jag menar, vad kan egentligen vara VIKTIGARE? Att människor inte kommit till jobbet, suttit fast på utkylda tåg utan vare sig toalett eller mat, tak rasat in över människor och djur, OS-bragder och medaljer, allt bleknar ju i jämförelse med denna kvälls viktiga resultat, ELLER HUR???? 

För självklart är jag inte sämre än de flesta andra denna kväll, spikad framför TV:n!

Here is the result of the Skärsätt jury:

Anna Bergendahl var en värdig vinnare. En härligt djup och klangfull röst som stog i härlig kontrast till den blonda lilla tjejen. Dessutom en låt som inte lät som en vanlig schlagerdänga, men ändå fastnade.

Peter Jöback tycker jag också var rätt att gå vidare. Vet inte vad som hänt med hans röst, tycker att den låter mycket tunnare nu än från låten "Guldet blev till sand" eller vad den nu hette. Men låten var bra. Samma där, ingen traditionell schlagerdänga, men ändå en låt med massa power och som fastnar i huvudet.

Men Pernilla?????????? Nej, nej och åter nej! Där tror jag massa bloggläsare/=wannabees röstade. Riktigt dålig låt!

Kvällens överraskning, för egen del, var att jag fastnade för låten "Idiot". Har ju en dragning åt sådana som kämpar i underläge och en "punklåt" i det här sammanhanget är väl lika otippat som den första hårdrockslåten var häromåret när Finland vann med en. Men den här var faktiskt lite trallvänlig (har hårdrockarna också varit) och så hade den också en bra text! 

Och så gillade jag ju Py Bäckman. Kanske är det åldern. Tantens hämnd och återkomst! Där har ju 80-talisterna noll koll! Kanske är det jag som är wannabe!?

Får väl dra igång maskinen och mikrofonen och ge järnet!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0