Lätt deprimerade

Varken igår eller idag har jag stuckit näsan utanför dörren. Inte ens för att hämta ved, eftersom maken tycker att det är hans jobb när han är hemma och varför ska jag protestera? Vädret har inte precis inbjudit till utevistelse, blåsigt, snöigt och kallt. Just nu har det slutat snöa och blåsten som drivit upp enorma drivor under dagen, har lagt sig. Temperaturen ligger på ca -20.

Igår flyttades allt in i tvättstugan som ska vara där. Det finns fortfarande plats kvar på några hyllor och kanske kan det bli mer när jag får köpt mer måttanpassade plastbackar. Förvaringsmöjligheter får man aldrig för mycket av. Det som fattas är en torkställning. Vi vill ha en som man hissar upp mot taket, ungefär som de som hänger över badkar. Vi letade men det fanns inte någon i de måtten vi behöver, alltså tillverkar man en. Inga problem. Problemen uppstod när vi skulle trä tvättlina i den i går. Linan vi köpt visade sig ha metalltrådar i mitten. Blir stadigt och bra, men väldigt osmidigt och i princip omöjligt att göra knutar på. Så den är trädd, men vi måste ha en vanlig lina i bara plast för att lyckas få till det med upphängning och taljor och hissanordningar.

Detta är ungefär vad vi orkat åstadkomma i helgen. Idag har vi inte orkat ta oss för ett skapandes dugg. Legat på soffan med en bok. Har hur mycket småprojekt som helst som borde tas tag i, men lusten saknas. Vi funderar på om vi inte är lite lätt deprimerade. Kyla, snö och den allmänna oroliga jobbsituationen för oss båda. Jo, det är nog så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0