Förkylt

Idag är det lite synd om mig. Jag är förkyld. Fast inte döförkyld, men tjock i huvud och hals och näsa, hängig, kanske en aning feber, dvs soffläge med god bok.

Fast egentligen är det nog inte synd om mig, jag behöver ju inte sjukskriva mig, inte heller gå till jobbet fast jag inte mår bra.

Det är nog mera synd om Bertan, han mår på samma sätt och fick stanna hemma idag.

Fast om han hade åkt till jobbet hade han inte kunnat komma tillbaka. Snön har vräkt ner i princip hela dan och säkert gett oss ytterligare 3 dm. Vår elektriker kom förbi i eftermiddag för att checka upp vad som behövdes för att färdigställa tvättstugan elmässigt, och han lyckades inte ta sig upp för vår backe.

Vid halv sjutiden kom äntligen plogbilen, så nu är det farbart igen. Men snön vräker ner lika ordentligt fortfarande, så man undrar hur det ser ut i morgon bitti?  


Kommentarer
Postat av: kim

shit alltså vad snö ni måste ha!! du måste lägga upp bilder på hur det ser ut. här har kommit massa snö också. kan nog inte påminna mig om att jag sett så här mycket snö sen jag var riktigt liten. snön betyder kaos i pendeltrafiken så markus har skjutsat mig till jobbet några dagar denna vecka. på det har jag sparat typ 2 minustimmar flex.synd att ni blev krassliga nu, vi som hade planerat med dennis att komma och hälsa på. men krya på er och krama om varandra så ni håller värmen :)puss och kram

2010-02-04 @ 21:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0