@ stugan!

Vår målsättning var att komma iväg vid 10-tiden och det höll vi. Plogfolket var så vänliga att komma vid niorycket och ploga åt oss, så det passade väldigt bra innan det hann bygga på igen. För snöat har det gjort även idag.

Bitvis var det kraftigt snöfall och tillika snörök. Är emellanåt riktig obehagligt när man inte ser mer än fem meter framför bilen. Speciellt när man vet att det finns andra fordon framför, men de bokstavligt "går upp i rök".

Såg på Aftonbladets hemsida att de slagit upp att E:4 var avstängd i Docksta pga ett antal lastbilar som krockat osv. Lite nyhetstorka där, får man säga, eftersom trafiken leddes om in i Docksta samhälle i stället och trafiken alltså flöt bra ändå, möjligtvis med 30 sekunders försening.

Skönt att vara här uppe igen, men vi fick lite skrämselhicka när vi upptäckte att vattnet hade frusit i "bastustugan". Det är ju en av höjdpunkterna med att vara här; att få basta! Med hjälp av hårfön fick vi igång det, men vattenlåset under tvättstället hade frusit sönder. Får man välja var vattnet ska frysa och spränga sönder nånting, så är det väl faktiskt där! Tvättstället klarar vi oss utan i det huset, men inte duschen och inte toaletten! Jo, toaletten också, men det blir så jäkla dyrt! Så jämförelsevis är vattenlåset det minst besvärliga! 

Lite förvånande med snödjupet här, hälften av det vi har hemma, kanske därför också som vattnet hade frusit. Samtidigt har de haft djupare temperaturdippar här än hemma, sen vi var här sist.

Nä, nu får det räcka; bastutajm!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0