Magsjukeelände

Söndagen blev ingen rolig dag för nån av oss. Bertan vaknade vid 4 på morgonen och spydde, jag var lite senare i starten och kom inte igång förrän fram mot 10-rycket. Bertan, stackarn, var den som fick det värst.

Så någon tapetsering blev det inte. Inget annat gjort heller, som inte var absolut nödvändigt. Eftersom han var totalt utslagen så blev det jag som gjorde det absolut nödvändiga, som att skotta upp gången till lagårn för att få in ved - några gånger. Det vräkte ner hela dan och blåste dessutom. Sanslösa drivbildningar, tur att det är torr snö när man ska skotta!

Efter en orolig natt med febersvettningar var man ganska darrig fortfarande idag på morgonen och insåg att det inte var att tänka på att sätta sig i bilen i skitvädret (snöar så klart) och tro att man ska orka traska runt på stan och shoppa julklappar och sedan göra stora julmatsinköpet.

Bertan skulle också gett sig iväg på sista servicerundorna i butikerna, men hade samma insikt - inte en chans!

Frampå förmiddan sa vi oss ändå att vi testar att hänga upp några våder tapeter ändå, orkar vi inte så lägger vi ner. Men hur det var så gick det och vi hann ganska långt innan vår lilla försiktiga lunch.

Sporrade av framgången och det lilla som ändå var kvar, så hängde vi upp det som fattades på eftermiddagen! Känns oerhört skönt! Rummet är inte klart - golvet ska lackas, tak- och golvlister ska upp, så även fönsterfoder. Men det är beboeligt som det är!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0