Städning och mat

Återigen luktade det väldigt illa i hela huset när vi kom hem i går. Lukten kommer från mitt urrivna arbetsrum, men exakt vad det är som luktar vet vi inte. Vi tror att det är från "isoleringen" i taket som vi ju "frigjorde" förut. I vilket fall luktar det väldigt fränt och skarpt.

Så idag städade jag i det rummet. Trodde i min enfald att det skulle vara gjort på ett par timmar.... Kom igång vid halv elva och ca kvart i fyra var jag klar... Som tur är investerade vi ju i en byggdammsugare när vi började renovera här, hade vi inte gjort det hade vi nog förbrukat x antal vanliga vid det här laget. De här byggdammsugarna klarar det mesta, men det här tunna, hemska dammet som finns i isoleringen sätter igen filtret även i den, och man måste rengöra den ca en gång i halvtimman. Även det dammar.... så hela dan har jag haft rethosta och harklat och hackat. Det känns att det inte är så hälsosamt! Men nu är det dammsuget så långt det går, ska försöka våttorka väggar och golv också för att binda upp ännu mer av eländet. Om jag hinner och orkar...

Idag drabbades jag av ett häftigt sug efter pasta med nån god sås - kanske en följd av jobbet? Pasta, ris och potatis är ju sådant som oerhört sällan äts här numera, men man ska inte bli fanatisk och jag tror också på att följa sitt "sug", kan vara så att det är vad kroppen just då behöver! Idag behövde den pasta med en krämigt god sås med kräftstjärtar. Har gjort det förut och alltid på fri hand, inga recept. Med varierande resultat. Men idag blev den så himla god, så jag var tvungen att för mitt minnes skull lägga in den på www.eatit.blogg.se.  Enkelt, snabbt och billigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0