Sisådär

Igår hade jag flyt, framför allt  tidsmässigt, men det blev en bra order också. Blev ytterligare en som "betalning" för att jag kom dit. Men alla bidrag mottages med stor tacksamhet! Men det hela gick snabbt, rullade ut ur Ö-vik vid tolv och var hemma vid 14. Sen blev det skrivbordsjobb några timmar, men gör det hellre hemma än nån annanstans!

Upp ganska tidigt i morse för att vara vaken och alert (blev bara vaken) vid 10 för att kunna börja ringa och boka för nästa vecka. Har ju tänkt mig en vecka runt omkring här hemma då, men eftersom Sundsvall är en filial till gnällbältet så var det som att köra huvudet i väggen. En del var i och för sig på semester, eller ensamma i butiken (var flera som var norröver också men det gick bra ändå), eller höll på med begravningsbinderi, men de flesta tyckte bara att det var jobbigt och besvärligt och nog inte behövdes.......

Hur som helst är det sånt som får mig att tvivla på mig själv och ta det som ett personligt nederlag. Vet att det inte är så, och att jag haft en kanonvecka och sålt för hundratusen spelar ingen roll. Det är så det känns. Tröttheten efter den hektiska veckan har ju kommit idag också och bättrar ju inte på måendet heller.

Apropå må-bra eller inte har jag tagit ett svårt beslut idag. Det får mig inte att må så bra idag, men förhoppningsvis i det längre loppet. Hoppas den det handlar om förstår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0