Sista sommardagarna?

Är så glad att vi tog oss några extra dagar och åkte upp till stugan, det har varit riktig härligt. Tur med vädret, förutom onsdagen när det regnade ordentligt. Men det var under sena eftermiddagen och kvällen som det tog i sådär rejält, innan dess var det mer dugg och småstrilande, och jag målade väggarna i omklädningsrummet i nya bastun och Bertan fixade tak i garaget, så det blev en väldigt nyttig dag ändå.

Både igår och idag har det varit helt sagolikt väder, sol och värme. Det tråkiga är bara att kvällarna redan blivit så korta. Ändå är de ju fortfarande senare norröver än söderöver. Så här såg det ut i går kväll klockan åtta när vi satt med en efter-maten-espresso:Självklart blev det sen bastu och badande!

Även idag har det varit härligt väder, fast varmare. Var ju tvungna att åka hemåt på eftermiddagen, men termometern visade 26 där vid halv tre när vi åkte. Kan ju säga att det inte varit fel att stanna... Alldeles vindstilla också, spegelblankt på sjön även mitt på dan när jag tog ett (sommarens sista?) dopp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0