Norrbottensrace

Sitter på ett pyttelitet hotellrum i Luleå efter en lång, stressig dag. Trött som bara den, men har ändå inte varvat ner riktigt än.

Åkte från stugan strax före åtta i morse med första anhalt Kåge, strax norr om Skellefteå. Fick gasa på ganska bra, tog längre tid än jag trott. En timma ca där, sen vidare till ett Hortlax, strax söder om Piteå. Där blev jag sittande i tre timmar.... men väldigt trevliga tjejer och bra ordrar!

Sen upp till Boden och istället för att vara där vid tre som jag tänkt, var jag framme vid kvart över fyra. Alltså var jag inte på hotellet förrän vid halv sex. Lunch? Den medhavda mackan äter man i bilen på väg till nästa kund!

Lastade in väskorna på hotellet och sen ut på stan för att få röra på benen och hitta nåt ätbart. Kan konstatera att Max definitivt har bättre hamburgare än McDonalds! McDonalds finns inte ens här!

Sen tillbaka till hotellet och datorarbete i två timmar. Nu är det klart och jag sitter fortfarande och surfar och försöker slappna av....men nu är det nog bäst att lägga sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0