Mollstämd

En dag i starkt moll har det varit. Förutom neråtsparken från svärmor har veckan annars varit väldigt positiv. På det hela positiva möten och faktiskt en del inkomster. Roligaste faktiskt när de ringde från kontoret hos stora uppdragsgivaren och talade om att en kund jag inte besökt här i Sundsvall, ville ha en kontakt. Att bemöda sig om att vidarebefordra det, tycker jag var en höjdare. Var där i går eftermiddag och fick en hyfsad order, mycket trevligt och roligt!

Min plan för nästa vecka är/var en sväng till Dalarna. Men både igår förmiddag och idag har jag kammat noll beträffande att få boka besök. Så paniken börjar sprida sig. Får lov att även ta måndagen i anspråk för att försöka få till någonting. Sen ska ju hänsyn tas till avstånden och kostnaderna det för med sig; är det värt att köra 40 mil för att få säga hej?

Som grädde på moset krånglar det med bilen. Min oljelampa blinkade till i går och Bertan skulle kolla oljenivån när han ändå bytte däck och vindrutetorkare. Men vad händer? Jo, han drar av handtaget/öglan till oljestickan. Så nu går det inte att kolla oljan och därmed vet jag inte om den behöver mer eller inte. Vad göra? Det bästa är förmodligen att hälla på några deciliter och avvakta med stickan till det är dags för service. Men suger gör det.

Starkaste mollstämningen och det som knuffade ner mig i källaren definitivt, var ett samtal som jag ringde för att tala om hur glad jag var för vederbörandes skull, men där responsen var att det skulle jag inte ha nån åsikt om.

Persona non grata, igen.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0