Planering

Har varit en dag vid datorn och telefonen. Tanken var att boka in några dagar i Umeå. Som vanligt blir det krokben i planeringen av att folk inte finns på plats, och när man inte fått det ena klart kan man inte heller göra det andra klart. Ska försöka hinna få till mer i morgon från bilen.

Morgondagen består av kundbesök och tandläkarbesök, sen åker jag upp till stugan. Bertan kommer självklart efter så småningom och när han åker hem på söndag stannar jag kvar och avverkar Umeå med omnejd under ett par dagar. Det är sånt som kallas nytta med nöje!

Blir lite intressant att se hur det är med biltrafiken norrut med rådande flygkaos. I går när jag var i Östersund med omnejd hade jag förväntat mig att det skulle synas i biltrafiken att flyget inte fungerar, dessutom är det ju också så att SJ fortfarande ställer in tåg med hänvisning till kaoset i vintras, hur de lyckas med den ekvationen fortfarande är mer än jag förstår, men så är det. Men det var väldigt tomt på E12:an, absolut ingen ökad biltrafik. Så, det blir lite intressant att se hur det är norröver. Rimligtvis borde det synas på vägarna att de luft- och spårbundna kollektivsystemen inte fungerar så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0