Ner i källaren

Måndag och man fullkomligt mejas ner av verkligheten. Verkligheten som vill att man är duktig. Duktig är man om man gör en dj-a massa kundbesök. Verkligheten innebär samtal efter samtal där man får höra -nejdu, vi har fått massa leveranser nu och fler är på väg, det är ingen idé att du kommer hit! Omformulerat i alla upptänkliga varianter. Visst, jag vill inte heller köra massa mil i onödan, samtidigt behöver jag etablera kontakter. Pest eller kolera? Idag har jag inte fått välja ens.

Desstutom tog jag kontakt med en presumtiv uppdragsgivare som talade om att det är "viktigt att säljare faktiskt är ute på fältet och inte sitter hemma på kontoret, då säljer dom inget". Nej, jag vet! Det svåra är bara att få komma ut! Moment 22.

Resultatet blev såklart en sväng ner i källarmörkret. Det hjälpte inte att jag både såg den första Sädesärlan och de första små knopparna i rabatten invid husväggen, trots att snön lämnade där för bara några dar sen.

I morgon är en annan dag...?

Kommentarer
Postat av: Anonym

så här har jag tänkt när jag mått som sämst: det kunde varit värre och det ordnar sig alltid. kämpa, håll ut eller byt taktik. eller spår för den delen?massa pussar och kramar och massa kärlek!

2010-04-13 @ 00:12:54
Postat av: Tina

Tack för tanken, pussar, kramar och kärleken, Anonym!

puss tillbaka!

2010-04-13 @ 18:27:00
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: vickie

det var jag som skrev kommentaren, glömde nog namnet ;)

2010-04-13 @ 20:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0