Helgens utflykt

Har haft en riktigt bra helg! Fredagskvällen bjöd på både god mat och MYCKET dans. Det var halvfullt på båten och då har dom insett att det gäller att se till att hålla folk igång, så de inte går och lägger sig (då handlar man ju inte mer i baren), alltså var det pausfritt på dansgolvet. Två band som turades om. På slutet blev det lite för mycket hårdrock för vår smak, så då drog vi oss undan. Gissa om vår förvåning när vi upptäckte att klockan var 03.30... ibland är det bra med för mycket hårdrock!

Efter en god natts sömn och sedan lunchbuffé blev vi upphämtade av Kim och Markus för vidare färd till Vickie. Härligt och roligt att träffa alla igen, inklusive syster yster som jag inte hade fått veta skulle finnas där! Födelsedagsbarnet var i god stämning och hade på slutet en liten enmansshow som bara hon kan, när hon är på det humöret. Men innan dess var det presentöppning: Övernattade sedan på Scandic och åkte hemåt vid 10-rycket. Helt fascinerande att se vad två dygn hade gjort på snötäcket! När vi åkte ner i fredags gick snögränsen vid Gävle, på hemvägen hade den flyttat norr om Söderhamn. Ända upp till Hudiksvall kunde man se stenar och och stubbar sticka över snön.

Väl hemma kunde vi konstatera att visst har snötäcket sjunkit här också, men det är fortfarande heltäckande. MEN, härligt solsken och sådär sju plusgrader gjorde att vi vårinvigde grillen! Härligt, härligt och så gott! Grillade kycklingfileter och frästa wokgrönsaker med chili chutneykryddad creme fraiche! Mums! Och självklart, ett glas vin! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0