What a day!!!!

Idag har det varit en riktigt BRA dag; på förmiddagen ringde en tjej som man nog kan kalla kollega, hon säljer också för en av mina uppdragsgivare. Vi har haft lite kontakt de senaste månaderna. Hon hade på en mässa förra veckan fått frågan om hon kände någon som sålde på Norrland, och eftersom hon vet att jag letar uppdragsgivare i lite större storlek, svarade hon ju ja. Ringde upp dem direkt, men det kändes som de backade en aning. "Jo, vi har pratat om att skaffa nån, men inget är bestämt, skriv ihop nåt och skicka över, så kan vi kanske ses framöver". Så från att ha blivit ordentligt upplyft, hasade jag ner en bit igen.

På Formexmässan jag jobbade på gick jag ju runt för att se vilka som såg ut att vara stora i branschen och har sen skickat ut intresseanmälningar till en del. Nu tyckte jag det var dags att ringa och kolla hur mailen landat. Den första jag ringde till visade sig vara oerhört intresserad, och hade haft en diskussion runt mitt mail! De kommer nu att skicka sin produktkatalog samt även ett AVTAL till mig för påseende! Säger som andra: WIIIIHUUUU! Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken, men det kändes väldigt bra! Ser det hela bra ut, ska vi försöka träffas på halva vägen, dvs Stockholm framöver.

Blev så exalterad och upprymd så jag mest bara stammade när jag skulle berätta för Bertan. Oavsett hur det går, ska jag försöka suga åt mig att intresset fanns, och finns det på ett ställe måste det finnas på fler! Men jag tror att det där kan gå vägen!!!! Yessss! 


Kommentarer
Postat av: kim

wow grattis :) slit lönar sig till slut kanske. och så lär man ju träffa dig här nere framöver då kanske.puss

2009-09-28 @ 19:23:37
Postat av: vickie

way to go, supermom!!!! =)

2009-09-28 @ 23:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0