Sista sommardagen?

Risken är stor att vi idag har fått njuta av den absolut sista sommardagen det här året. Temperatur som legat nånstans mellan 22 och 24 grader får definitivt kallas sommarvärme, trots att det blåst en hel del. Ändå är det den 1:a september och det kunde lika gärna varit ordentligt höstväder.

Det enda som är tråkigt är att den härliga mannen jag är gift med inte är hemma och vi tillsammans kunnat njuta den sista sköna uteätna grillmiddagen. Framför allt eftersom vi just idag firar 17 år som par! 

Värmen är välkommen även när det gäller vår renovering. Golvet har ju rivits upp i rummet som ska bli tvättstuga och gästrum. Det betyder att det är fritt svängrum för utomhusluften in i det utrymmet, det har känts de senaste dagarna. Idag har dock våra gubbs varit här och gjutit plintar i marken och däri lagt kompletterande bärlinor. Fortfarande är dock grunden helt frilagd så jag hoppas det svalare vädret som är utlovat dröjer så länge som möjligt!I morgon lär det hamna ett spånplattegolv ovanpå bärlinorna, så sen är det lugnare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0