Tyst och tomt blev det.......

Kvart i tolv gick deras buss ner mot Stockholm idag. Eftersom Vickie var rastlös var vi på plats redan kvart över elva. Det är jobbigt att säga hejdå, framför allt när man haft sällsynt trevliga dagar. Sällsynt eftersom det är relativt sällan, däremot inte sällsynt att vi har trevligt tillsammans! Men då svider det att säga hejdå. Det blir en tår eller två.

Igår blev det inget inlägg här, just pga ovanstående; det var så mycket annat att stå i! Vickie, Jonas och jag var på kantarelljakt igår förmiddag och hade sån tur att vi trillade på mer kantareller än jag nånsin sett på en gång tidigare! Jag har ju några ställen där jag hittat förut, och där fanns det även nu, bara mångdubbelt mer än det varit tidigare! Dessutom hittade vi några nya ställen. Vi plockade en hel systempåse full!Resultatet av dessa blev en fullkomligt suveränt god soppa, som Jonas gjorde till oss på kvällen! Bonus 1: det blev över så Bertan och jag får njuta det som förrätt ytterligare en gång!

Innan vi kom så långt som till middag jobbade Vickie mer på sin klänning. Den blev kanonfin! Vet inte om hon hann lägga upp den, men så här såg den ut vid provning i går kväll:Bonus 2: Hon köpte tre meter tyg och lämnade hälften kvar till mig! För övrigt gjorde hon ett kap; tyget kostade 10 kronor per meter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0