Det är inte lätt!

Idag har jag varit och besiktigat min pärla! Ja, den är fortfarande en pärla, framför allt när protokollet blir blankt och den fortfarande surrar som en sensommarhumla när man kör den!

Efter det blev det först en sväng på numera XL bygg, tidigare Fresks, för att kolla tapetvalet jag gjort tidigare. Bara det att jag inte riktigt kom ihåg vilka tapeter det var jag sist var så säker på??? Det finns sådär fyra stycken som jag kan vara aspirant på, till de två rummen som står i tur för renovering. Först ut är ju det helt nya gästrummet som blir i gamla köket. Där krävs en riktigt ljus tapet, men vilken var det jag tänkt? Men skit i det, vilken vill jag ha nu???? Men beaktande måste också tas till vilken jag vill ha i mitt arbetsrum, som ju också är ett gästrum? Vilken här, och vilken där????? Huvva (sa norrlänningen), inte lätt det här!

Sen blev det Birsta en sväng också. På Lindex hittade jag den här tunikan som jag blev förtjust i, fast min är ljusgrå, snyggare till blå jeans. 

Bild från Lindex Shop onlineLindex Shop Online

Lovade ju en bild på mitt mygamla mörkare jag. Har jobbat hårt och länge med självutlösaren för att få till en bild som inte visar en gammal skrynklig kärring, men det är faaan inte lätt! Hon springer fram och ställer sig framför kameran HELA TIDEN! Så här ser vi ut (både hon och jag....)


Kommentarer
Postat av: vickie

FINFINFIN!!!:)

2009-09-18 @ 08:43:24
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Vilken, jag eller tröjan? ;-)

2009-09-18 @ 10:04:40
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0