To blogg, or not to blogg?

Har länge tyckt att jag väldigt mycket skriver min blogg lite i dagboksform, inga såna där djuplodande, analytiska, kåserande, fundersamt småtrevliga eller småironiska inlägg som en del andra får till. Har nyss förstått att fler har liknande funderingar om sin blogg. MEN, det är väl för sjuttsingen ingen tävling det här heller? Vi tjejer/kvinnor är så himla bra på att jämföra oss med varandra/andra och alltid se till att vara den sämsta utav de vi jämför oss med.  

Visst har jag funderingar och åsikter om olika saker, men när man väl sitter här och ska skriva så blir det gärna en dagsrapport. Samtidigt har jag fått höra från de kära barnen att de tycker att det är roligt att få höra om vad som händer i mitt liv, och jag har själv upptäckt att bloggen är en bra källa till upplysning för mig själv, om när saker och ting skedde.

Som jag ser det är min blogg nåt jag skriver för mig och mina närmaste, inte nåt som skrivs för att få så många besökare som möjligt. Den startades lite för att hänga på en trend, men har blivit lite av ett behov. Men återigen, den är för mig, inte för att bevisa nåt för andra! 

Kommentarer
Postat av: vickie

jag tycker att så länge man bloggar för sin egen skull och kanske inte tänker så mkt på vad man får ner för text så är det just det som gör en blogg bra. tycker iaf jag :) så länge man själv får ut något av att uttrycka sina känslor och tankar i skrift så ska man köra på!puss

2009-09-04 @ 09:37:09
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0