Strömavbrott

Till idag hade det aviserats strömavbrott mellan 10-14, alltså under den tid jag skulle suttit vid datorn och jobbat samt fått mig lite lunch och även kaffe. Inget av det funkar ju utan ström.

Därför bestämde jag mig för att det fick bli en shoppingdag. Hade några saker som behövde inhandlas och sen kunde man ju passa på att se vad som fanns i övrigt att upptäcka. Och framför allt få sig en kopp kaffe!

Det blev (som planen var) en vädringsställning på Ikea, där jag också sammanstrålade med maken för en lunch. Täckduk till plantorna fick jag inte tag på, då behöver man till Plantagen eller liknande och det orkade jag inte.

Däremot blev det ett par nya MBT-skor anpassade till kallt väder, mina sandal-dito blir det snart för kallt för. De är vansinnigt dyra men de enda jag har kunnat stå flera dar på mässa i utan att få ont i ryggen, så jag anser att de är värda sitt pris. Förhoppningsvis håller de i flera år också.

Med viss vånda blev det också ett par toppar från HM, en rutig historia som jag aldrig trodde mig om, men färgerna, eller snarare kombinationen av dom, tilltalade mig. Dessutom en paisleymönstrad mörkblå sak som var tight om låren och vid upptill, bör passa bra till mina jeanstajts.

Även idag har vi haft underbart brittsommarväder. Är fortfarande klart så natten kommer nog att bli ordentligt kall, förmodligen inte långt från noll. Hittills har vi bara behövt elda ca tre gånger, stor skillnad mot förra året när vi började elda i mitten av augusti. Det borgar för att veden räcker hela vintern, det känns bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0