Skitdag

En riktig skitdag har det varit idag. Igår, och även i morse när jag åkte tyckte jag att det kändes som att det här skulle bli bra dagar och jag trodde på de som jag hade bokat som troliga köpare av mina produkter. Men det sket sig redan från början. Den första kunden var inte på plats, hon var i den andra butiken hon har, på en annan ort. Hade hon ringt och bokat av? Nej. 

Vidare till Gävle för nästa bokning. Där hann jag knappt öppna väskan och visa vad jag hade innan utlåtandet kom; passar inte hos oss!

Därefter kom ett telefonsamtal med en avbokning för torsdagmorgonens besök. Det är helt OK att boka av, det är schysst att ringa och göra det, men det kändes tråkigt. Det var den kunden som dessutom lät väldigt positiv när jag bokade. Dock VILL hon ha ett besök, gärna nästa vecka. Ska kolla upp vilka andra jag kan tänkas kunna boka in för att få ihop en rimlig dag.

Det sista besöket för dagen avklarades också utan ordrar, men med en kund som gillade mina produkter. Hon skulle diskutera med kollegan som inte var på plats och så hörs vi sen. Kan bli aktuellt att återkomma nästa vecka, om jag har lite tur.

Så, istället för att övernatta i Gävle i sällskap av maken, åkte jag hem. Det känns ju väldigt onödigt att dra på sig kostnaden för en hotellsäng bara för att få sova, när man inte har nåt besök att göra dagen efter och en skön säng hemma. Men rejält pissed-off känner jag mig!!! Frågan som jag brottas med blir tydlig igen; är det här värt att fortsätta med? Ska jag fortsätta att ge det en chans till? VAD SKA JAG GÖRA ISTÄLLET?????   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0