Lördagsjobb

Ännu en dag med ljummet brittsommarväder, det känns som en bonus och ynnest för varje gång det inträffar. Till nästa vecka utspås dock temperaturer mellan 5-10 grader, men vilken september det varit!

Har gått med gräsaggregatet på röjsågen för att få bort sly och vildvuxet gräs runt garaget. Det ska dit mer fyllningsmassa och då behöver man kunna se hur det ser ut där nu, för att bedöma vad och hur mycket som behöver dit. Det sliter en hel del på rygg och armar att använda den där apparaten, så är bara vädret med oss, blir det en sväng till i morgon.

Bilen har också fått mer höstskötsel. Samma där, man orkar inte ta allt på en gång. Vaxade ju halva bilen för ett par veckor sen och idag blev resten (nästan) taget. Känns bra, då vet man att det finns ett litet skydd inför vinterns vedermödor av salt och annat elände.

Bertan har jobbat vidare på nya gästrummet/tvättstugan och nu är snart väggarna klara. Klara och klara, sen ska de såklart spacklas och tapetseras och så, men nu är då el dragen inuti dom, osb-skivor monterade och snart är dom även gipsskivebeklädda. Man kan ana hur gästrummet kommer att te sig. Det blir ett L-format rum, inte stort men plats för två sängar och lite övrigt:Golvet ska slipas och målas vitt, även taket ska målas vitt. Till det en småblommig romantisk tapet. Har även hittat en jättefin taklampa på Tradera som kommer att matcha tapeterna perfekt och som jag hoppas ska bli min!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0