Jobb av olika slag

Idag tror jag faktiskt att vi haft den sista brittsommardagen, fast säker känner man sig inte och det får gärna komma fler! Fram på dagen blev det återigen nånstans 19 grader och klarblå himmel, men för de närmaste dagarna pratas det om mer moln och max 15 grader. Härligt väder har det varit länge nu ändå!

Förmiddagen spenderades vid datorn, letade lämpliga företag att söka jobb hos och skickade även iväg några förfrågningar. Ett nejtack kom per omgående. Yesss!

Eftermiddagen ägnades åt målning av staketet runt carporten, vi ska ju gubevars ha topparna på det röda staketet vita! Vem kom på en sån arbetskrävande idé? jag, förmodligen. Vi har samma i stugan, men där var det Bertan som fick måla..... Tid tog det och krävande för händer och armar var det, så det blev bara en sida målad. Skönt att veta att man har jobb kvar.... 

Ikväll har det blivit lite mer rivning i blivande tvättstuga/gästrum. Det är en del brädor och spikar och annat skräp som ska ner innan det är dags att börja bygga upp. Det börjar brådska nu, eftersom det ju bara är timmerväggar utåt, det börjar kännas att den kalla kvällsluften sipprar in där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0