Hus till salu!

Idag har jag räddat mina pelargoner, åtminstone de flesta av dom. Vi har haft en frostnatt, men de klarade den eftersom de flesta står intill väggen. Nu har det ju blivit så kallt även på dagtid, så jag tyckte det var bäst att plantera om dom i krukor och ta in dom. Nu är det röda blommor överallt i alla fönster! Vi får väl se hur länge dom är fina.....

Det kom ett sms från Dennis i eftermiddags: "skynda fynda, Vinbärsvägen 9 är till salu". Naturligtvis kastade vi oss in på nätet för att titta, och visst var det så! Utsidan av huset är sig lik, och trädgården till stor del, vissa förändringar är gjorda, det mesta av mina blommor är borta. Inne är det ordentligt ommålat och en del lite större förändringar. Färgerna som använts är grått, brunt och vitt, visst låter det fantasieggande? Visst, vi kletade på massa grå färg inför försäljningen också, men sen kompletterades det med accentfärger. Tycker att det nu ser ganska livlöst ut!

Sen tycker jag också att det är synd om dom som nu ska sälja, det betyder att deras satsning på ett gemensamt liv inte lyckades. De skulle flytta ihop i huset med sina två barnkullar från tidigare äktenskap. Inte ovanligt att det misslyckas, men tråkigt.

Kommentarer
Postat av: syster

ja jag såg det i lokaltidningen. tänkte det samma att det inte höll. håller med fullständigt med färgerna. tråkigt. ska ni köpa? :)

2009-09-30 @ 21:53:52
Postat av: Tina

Känns som att det kostar liiiite för mycket nu, mot när vi köpte det! Dessutom för mycket kraft att återställa det till som det var.... så,nä!

2009-10-01 @ 08:37:42
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0