Alone again, naturally.

Sjöngs en gång i världen av Donovan, sextiotalsidol. En sorgsen, lite vemodig sång. Och ensam är jag också igen. Även denna vecka blir det två övernattningar för Bertan och ensamma nätter för mig, för honom också, för den delen. Och så jävla kul är inte hotellivet.

Hade bestämt mig för att inte ge mig ut till butikerna förrän jag fått in alla produktprover, men det verkar som de dröjer, så nästa vecka får jag nog köra ändå, utan dom.

Dagen har ägnats åt städning. Gubbsen gjorde ju klart här i förra veckan, men vi var ju inte hemma och kunde ta hand om efterstädningen, utan det allra värsta tog vi igår när vi kom hem och så har jag gjort en mer ordentlig städning idag. Damm, spindelväv, sågspån och allehanda annat skräp har dammsugits från tak, väggar och golv i nya tvättstugan/gästrummet och det var inte lite! Samma sak har gjorts i hallen utanför och därtill våttorkning av samma ytor. Planen var att även hinna med biltvätt och vaxning inför höst och vinter, men tiden räckte inte. Dagen har varit solig och ljummen, men sent i eftermiddag har molnen dragit in och nu har det börjat duggregna, så det är väl tveksamt att det blir nån bilvård i morgon heller.

Ringde pliktskyldigt till modern idag. Dessvärre låter det som det går lite på halvfart, tankemässigt. Igen eller fortfarande. Tror igen. Tyckte det lät bättre sist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0