Trevliga dagar

Många på raken dessutom! Började igår, kära mannen och jag var ute och åt middag med efterföljande dans!  Dessutom testade vi för första gången de kommunala transportmedlen. Vi åkte buss! Tycker att det är fascinerande och bra att det faktiskt går buss här långt ute på landet! Fick byta buss en gång och då vänta i en halvtimma på nästa, men ändå! Att slippa ta bilen och lämna den i stan är absolut värt det!
 
Hittade en liten mysig restaurang på Storgatan med både god och billig mat. När man på menyn ser Filet Mignon Black and White för 149:- blir man definitivt överraskad när köttet är mört och bra och det hela riktigt gott! Men det säger en del om hur situationen är för restaurangbranschen i stan, många har konkat. Under de två timmar vi satt där var vi två sällskap, tror inte det kom fler efter vi hade gått heller....

Sen blev det som sagt dans, på samma ställe och med samma band som i våras när vi var ute. Samma repertoar hade de väl också, men det var ju det vi gillade; tunggung och röjig rock, självklart en och annan tryckare också. 

Det trevliga i dag är att Dempagubben dyker upp här i eftermiddag, nånstans vid femsnåret. Det gör ju att hela helgen blir extra trevlig! Han skulle packa in crossen i sin bil och lär väl motionera den uppe i skogen under helgen och skrämmer väl slag på viltet i trakten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0