Träningsvärk!!!

Skrev ju igår att jag hade röjt undan en del av häcken och utvecklade ju inte närmare vad jag gjort. Till stor del handlade det om att knipsa av stammarna så långt ner det gick, helst under markytan. Där är stammarna som tjockast och därför använde jag en sekatör med närmare en halv meter långa skaft. Fick ändå ta i för både kung och fosterland och emellanåt använda knäna också för att få av stammarna. Så idag har jag träningsvärk! På många ställen. Både biceps, triceps och bröstmuskelatur samt en del till som jag inte vet namnet på! Rejält ont har jag i alla fall. Men det är möjligt att det är nyttigt!?

Idag har vi tagit det lugnt. Förmiddagen ägnades åt att leka hårfrissa, det är ju ett uppdrag jag haft i femton år och han är ju fortfarande nöjd. Att han sparar 200 spänn per gång bidrar säkert!

Efter lunch var det fika hos svärmor i vanlig ordning och sen åkte vi ner till Vännäs och satte ut gravljus på båda gravarna.

Som vanligt när vi är här konstaterar vi hur otroligt bra vi mår här. Det är en känsla av avslappning och välmående som jag inte riktigt vet var den kommer ifrån. Men jag har lyckats utverka att vi ska lugna ner tempot hemma till förmån för nån extra resa hit i höst. Det finns inte nån riktig anledning att jaga på med pigkammare och tvättstuga hemma, vi har ändå två fungerande gästrum om det behövs i vinter. Dessutom är det inte så mycket kvar på pigkammaren så att vi inte kan unna oss att åka hit nån extra gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0