Tak, tapeter och taklampor

En del takstrykande har det blivit idag, men inte så mycket som planerat, alltså blev nacken lite skonad. Det blir mer i morgon.

Däremot blev det en sväng till stan för att beställa tapeter till pigkammaren. Såg det uttrycket i en katalog som jag kikade på tapeter i. Eftersom det är ett rum bakom köket, så är det självklart en pigkammare. Dock blev det inte den tapeten, även om jag var väldigt sugen på den, kanske kommer jag att ångra mig. Den jag hade sett ut redan tidigare är en väldigt söt, romantisk rosenmönstrad sak, tycker egentligen att den är FÖR söt. Men efter mycken vånda och tittanden i kataloger så blev det den i alla fall. Den har en vit grund och är sedan, som sagt rosenmönstrad med gröna slingriga stjälkar. Kompletterar man den med lite mörka möbler kanske, så blir det nog bra. Alternativt kör man med bara vita möbler, så blir det väldigt romantiskt shabby chic. Vi får se vilket det blir.

Sent i går kväll var det slutbudgivning på två lampor på Tradera jag var ute efter. Eller rättare sagt, en av dom, för det var två likadana. Det visade sig att man inte helt kan lita på tekniken hos Tradera, för både Bertan och jag såg att jag var överbjuden på den ena och alltså fortsatte vi att buda på den andra. I slutändan visade det sig att jag fick BÅDA TVÅ! Inte riktigt meningen. Dom/den kommer í alla fall att bli jättefin/a i pigkammaren!

Var idag och hämtade ut den andra gamla lampan jag köpte förut på Tradera och den är precis lika fin i verkligheten! Den blir nog väldigt bra som break mot det söta i pigkammaren. Kan tänkas att en av de två nybudade åker tillbaka ut på Tradera, alternativt hamnar i nåt annat rum.

här ser den ut. Nån intresserad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0