Matglädje

Idag har det väl varit en upprepning egentligen av de senaste dagarna. Kammaren har åter gåtts över med slippapper och sen mera spackel. Detsamma kommer att ske i morgon. Spacklet jag använder är väldigt mjukt och lättarbetat, men det innebär också att det tar längre tid att torka. Är det sen så, som det är på vissa ställen, att man får lägga ganska tjockt, så torkar det inte helt från en dag till nästa. Och så är jag där och ska slipa och upptäcker att, jäklar, här var det inte torrt - det geggar loss!

Bertan har fixat till taket på de ställen våra gubbs var tvungna att göra åverkan och det blir riktigt, riktigt bra. Ser lite konstigt ut nu med ljust, nytt virke kontra det gamla svårt gulnade, men det försvinner när vi målar det! Nu är ju jag en sån där människa som gärna vill återanvända saker och ting, och se till att allt inköpt får någon plats, så det är väldigt tillfredsställande att virket han använde är en del av det som blev över från golvet i köket. Dimensionen passade väldigt bra!

Som knorr på dagen blev middagen en höjdare! Köpte i veckan en köttbit (Picnicbog) som jag inte köpt på många år och alltid använt som grytkött. Idag gjorde jag med hjärtat i halsgropen (det är inte kul att misslyckas med fredagsmiddagen!) en variant med det här köttet och det blev så himla bra och gott! Titta gärna på eatit.blogg.se !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0