Stress-släpp

I förmiddags fick jag en rejäl överraskning. Min mobil ringde och när jag svarade var det en butik i Norsjö, Västerbotten, som hade kommit på att det behövde lite grejer inför jul. De hade ju fått ett brev häromdan om att det var jag som var ny säljare för Baroness, så hade hon kommit rätt? Självklart hade hon det! Inte handlade hon för några summor som gör nån skillnad för mig, men det var grejen i sig som var helt härlig!

Pratade sedan med kollegan Kerstin som bekräftade att det går inte att göra någonting nu. Hon som har upparbetade kundkontakter kan göra nåt ströbesök här och där, men från 1:a advent är det bara att lägga ner verksamheten och till Lucia ungefär åker hon till stugan. Kändes väldigt skönt att höra. Det är inte fel på mig och det är inte fel på min uppdragsgivare, och förmodligen inte fel på branschen heller, it's just the way it is!

Frysen är ju fortfarande ganska belamrad av påsar med trattkantareller och vi har ju vid några tillfällen gjort av med en del. Idag var det dags igen. Jag gjorde en soppa som inte stog långt efter Jonas goda kantarellsoppa, recept finns på www.eatit.blogg.se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0