Reseförberedelser

Vi kommer hem igen och konstaterar att vi har (numera) ett mysigt hus här också. Men återigen, det är nåt speciellt med det lilla huset däruppe. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men en amatörpsykologisk teori är att det kanske just är det lilla formatet. Det blir den varma goa tröjan man kryper in i. Trångt, varmt, överskådligt och skönt.

Nu är det ändå dags för förberedelser för nästkommande vecka. I morgon är det ju dags för att åka ner till storstan igen. Det blir övernattning i Kims och Markus skrubb (återigen ett ställe som är varmt och trångt) i morgon. Tisdag och halva onsdag möte i taxibranschen och därmed en hotellnatt. Hemma onsdag kväll.

Det svåra med det hela är ju, som vanligt, det här med kläder. Inte klä upp, inte klä ner. Hitta det där gyllene mellanläget. Som dessutom gärna ska spegla hur FRAMÅT och MED  man är, utan att vara för mycket av något. Man måste ju tänka på att man inte ser ut som om man försöker vara tonåring, i denna aktningsvärda ålder man ju nu faktist är i! Avvägning var ordet!

Väntar med klädvalet till i morgon, det får fixa sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0