Fynd

Idag har det alltså varit en dag på stan. Sprungit in och ut ur butiker och hälsat och samlat info, så långt det gått. Har känts bra, behövde se och kallprata med lite folk.

Naturligtvis blir det nån lov i nån butik även för privat behov. Till exempel tilltalas ju min till snålhet tvingande plånbok, av skyltar som hävdar att det är HALVA REAPRISET. Då måste man ju kolla upp vad som erbjuds. Det som erbjöds var vad jag sprang och letade efter hela sommaren; en jeansjacka! En jeansjacka skuren lite som en kavaj, i ljusblått slitet jeanstyg. Till en fjärdedel av ordinarie pris. Satt som en smäck gjorde den också. 125:- billiga pengar fick jag byta den mot.

Har presentkort på Din Sko på 400:- också, så där var jag också och provade ett par halvhöga stövlar med lagom klack och spännen och nitar. Lite rejälare sula så man slipper halka när snö och is sätter in här uppe i norr. Dessutom lite luddigt varmt foder. De satt också som en lite lösare smäck (det gick att vifta med tårna i dom), så de är undanlagda till i morgon - hade inte presentkortet med mig.

Warm lined high boot
Bild från Din Sko

Alla butiker hanns inte med idag, så det blir en sväng i morgon också - samt hämta stövlarna som sagt!

Kommentarer
Postat av: kim

snygga skor!! kommer passa dig.puss

2009-11-17 @ 21:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0