Första adventshelg

På sena eftermiddagen hängdes och ställdes de upp, alla stjärnor och stakar. Tycker om dessa mysattribut, det är nåt speciellt varje år när man får plocka fram dom! Sen är det ju så, att det är första gången vi får fixa sånt i vårt nya kök. Förra året fanns ju inte det här köket. Det känns extra trevligt!

Annars kan man ju inte påstå att vädret ger så mycket adventsstämning. Idag har det varit halvklart, så visst, vi har sluppit regn och dis, men milt har det varit, ca 4 plus. Faktum är att syrenen har stora ljusgröna knoppar! I vår lokala dagliga tidning intervjuades julgransförsäljaren om hur det gick att sälja julgranar i det milda vädret? Han svarade att det var svårare förra året, då var snödrivorna så höga den här helgen, så hans granar syntes inte! Det gör dom i år...........

Fördelen med det milda och regniga vädret har idag varit att vi kunnat elda upp en massa skräp som vi haft liggandes ute på åkern. Allt det vi rev ut från gamla köket i våras som lagts på en elda-när-det-går-hög ligger nu där ute och slutglöder. Perfekt dag för sånt, inget regn, ingen vind och så blött på åkern så det klafsar å det vildaste när man går där. Inget ont som inte har nåt gott med sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0