Inkomster av olika slag

Sitter just nu och kollar vad slutbuden ska bli på mina auktioner på Tradera. Är glatt överraskad över budgivningen, framför allt på den ena kannan. Den är i skrivande stund uppe i 343 kronor! Den andra ligger på 115:-. Det är fortfarande åtta minuter kvar på den ena och 12 på den andra, får se om de går upp! Är helnöjd ändå!

Landade här hemma strax efter klockan 17 i kväll efter en resa som började i ett snöigt Stockholm. Där var det torr kornsnö som sopade gatorna = halkvarning. Resten av vägen var det ömsom torrt och ömsom regn, för att avslutas med rejält snöblandat regn sista biten.

Dagarna i Stockholm har varit bra. Måndagskvällen tillbringades ju hos Kim och Markus dit även Dempa kom och fick sig middag, som alltid god mat och trevligt! Tyvärr kunde inte VickieFia komma eftersom det just den kvällen var tvättstugekväll.

Mötesdagarna var intensiva och ganska givande. Igår kväll var det boule och middag i Prins Bertils Boulehall på Djurgården. Jätteroligt att lära sig det spelet!

Kan nu nöjt konstatera att vi har ett härligt grannland i väster; Norge! Där finns en trevlig människa som i de sista budgivningsminutrarna la rejäla bud på mina kannor, så nu är jag hela 800 kronor rikare! Och två fina kannor fattigare, men de har nog gett mig det de skulle, och jag hoppas att de förnöjer någon i Norge framöver!

          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0