Lättare dag

Idag lyftes taket och vi fick se solen och blå himmel! Fanns liksom inget annat val än att gå en promenad. Man riktigt kände hur lätta stegen var bara tack vare att man såg blå himmel och nån stund fick gå i solen! Men det gäller ju att passa på runt klockan tolv och ändå är det bara på vissa utvalda ställen som solen kommer åt, det är ju knappt den orkar lyfta sig över trädtopparna.

Nu är jag igång med målning av taklisterna i pigkammaren, ett varv till ska göras i morgon, dörrfodren är också kvar. Sen är allt klart som vi sagt att vi ska göra innan tapetsering. Alltså dröjer det inte så länge till vi kan ta det nya rummet i bruk!

Är ju en människa som gillar att spara på saker jag tror kan komma till användning, och det tror jag det mesta kan. Problemet är mest att ha nånstans att förvara det. Därför har jag tex sparat på vita ljusstumpar. Och fina glas som har innehållit ljusmassa, ja ni vet - glas med stearin och veke i. Dessa stumpar har smälts ner och hällts ner i sagda ljuskoppar, där det dessförinnan hängts upp en veke. Det fungerade perfekt! Det tilltalar absolut mitt återanvändningskynne, helt gratis kan jag återigen njuta av det jag en gång betalat för!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0