Vargavår

Vi vet ju sen förut att vi har björn i skogarna omkring oss, och förmodligen har vi även någon varg. Det har pratats om på byn att en var synlig för sådär 3-4 år sen, men förmodligen hade vi en på besök i går kväll. Bertan skulle gå och duscha och hade precis tagit av glasögonen när han kastade en blick ut genom fönstret och ser nåt hyfsat stort lufsa över åkern. Glasögonen åkte snabbt på igen och han kunde konstatera att det inte var en björn, inte ett rådjur och inte en räv, utan antingen en väldigt stor gråbrun hund - eller en varg! Den lufsade från ena åkerkanten till den andra, stannade till på mitten och luktade och försvann sen in i skogen. Saken är, om jag ska vara ärlig, att jag tycker det är oerhört orättvist! Det är ju faktiskt jag som är den av oss som är hemma nästan hela tiden, det är jag som är den av oss som går i skogen - men det är HAN som sett björn och nu då, förmodligen även en varg! Sen är det väl kanske så att jag är väldigt glad över att slippa springa på varken björn eller varg när jag går i skogen, då skulle jag nog inte gå ut igen!

Dagen idag har varit lite hektisk. Först ett möte för taxinäringens räkning i stan, sen hämtade jag de fina glaskulorna, sen hem igen för att genast kasta oss i bilen och åka norrut. Hann inte titta ordentligt på Orient Interiörs fina glaskulor, men det blir på fredag. Däremot hann jag prata med den fjärde uppdragsgivaren och komma överens med henne om att ge det ett försök. Återigen är det så roligt att det är driftiga tjejer jag har att göra med, och återigen, det är så sanslöst fina saker, titta här; Trådspira, heter företaget. Kombinationen av dessa fyra ska bli så jättespännande, få se om jag hinner få hem lite grejer tills på fredag!

Sen är det ju så att det är dags för begravning i morgon, därav resan upp till stugan. Men, inget ont som inte har nåt gott med sig, vi försöker ta vara på tiden och även ha det skönt, så nu är det bastutime!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0