Regndag

Inte för att det behövdes, men idag har det regnat. Inga mängder men mest hela dan. Kallt har det varit också, som mest uppe på 7,5 plusgrader, det var en kort vår! Men den hann se till att björkarna är i ljusaste grönt och gräsmattan ganska grön.

Alltså har det inte förekommit något utomhusarbete. Däremot en del inomhus. Nu börjar det ju sjunga på sista versen för mitt hemmavarande och stressen börjar sätta in att hinna med det viktigaste, som man trodde man hade gott om tid att fixa. Till exempel fönsterputs. Inte mitt favoritgöra, men med den flugmängden vi haft på senvintern och förvåren väldigt behövligt. Har tagit några fönster då och då och idag blev det några till. En annan sak som behöver göras, och som jag påbörjat tidigare, är att trava om veden i lagårn. Det måste ju göras plats för den nya, så då får den gamla flytta på sig, eftersom det utrymmet är större - snacka om extrajobb, jag vet!

I morgon måste jag börja förbereda Stockholmsdagarna som kommer från och med onsdag. Åker söderöver på onsdag och ska då träffa två av de förmodligen tre uppdragsgivarna jag kommer att jobba med. Ska bli hemskt spännande och roligt. Fick ju medan vi var uppe i stugan varuprov från ilmaofsweden på duschdraperier. SÅ snygga! Det ska bli roligt att träffa tjejerna samt att jag ska få varuprover från houseofL, även där jättesnygga produkter efter vad jag kan se!

Tillbringar onsdag natt hos Kim och Markus och på torsdag och fredag blir det möte med taxibranschen, det blir också intressant.

Kommentarer
Postat av: vickie

Vet inte hur tydlig jag varit, men fan vad grymt jobb du har fått!! Riktigt fina grejer och fan vad härligt med jobb och inkomst!!! GRYMT!!! PUSS

2009-05-05 @ 16:02:18
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Ja, jag hoppas och tror att det kan bli bra, det är som sagt jättefina grejer så förhoppningsvis genererar de lite inkomst! Det beror ju på hur mycket jag säljer....

2009-05-05 @ 19:23:20
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0