Organisera mera.....måste jag

Idag har jag försökt få ordning på alla leverantörers produkter, priser, hur de är tillverkade och av vad. Fixa bilder och organisera allt jag ska ut och sälja. Känner mig alldeles snurrig och vet fortfarande inte riktigt hur jag ska lägga upp det och vad jag ska ha med "live" och vad som ska visas på bild. Dessutom kom inte produkterna från den senaste uppdragsgivaren idag (inte förvånad, posten här ute i bushen är inte på hugget), så det har jag kvar att organisera och smälta ihop med det övriga.

Har kommit fram till att måndagen nog måste ägnas åt att försöka boka upp lite butiker. Hade tänkt att bara segla in, men efter samtal med en kille som redan kör nere i Skåne har jag tänkt om. Det känns fortfarande oerhört spännande och roligt, vet bara att det är en tuff tid som väntar. Det är alltid en massa nybörjarmisstag- och lärdomar som ska göras när man är ny i en bransch. Sånt tar på krafterna, och man är ju gammal och svag.....

Vad värre är, är att bilen förmodligen behöver lagas igen. Har nåt missljud som Bertan trodde var hjullagren och när jag pratade med Markus i kväll, var han böjd åt att hålla med. Varför allt nu? Kunde det inte kommit i början på året när jag mest satt hemma och jobbade? Varför kan man inte bara få vara glad åt att det verkar som man hittat nåt som man kanske kan försörja sig på? Visst ÄR livet orättvist?????  ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0