Home again!

Har sagt det förut, och säger det igen; SÅ SKÖNT ATT VARA HEMMA IGEN! Var hemma vid femtiden eller så, trött som jag vet inte vad.

Har varit väldigt intensiva dagar. I onsdags (efter mycket om och men) träff med HouseofL och Ilmaofsweden, supertrevliga människor! Det kändes på alla sätt inspirerande och bra, vi fick bra kontakt och jag tror att det här kan bli kanonbra!

Torsdag och fredag har tillbringats på möte med taxibranschen. Samma där, jättetrevliga människor, men intensivt, mycket info och inputs! Mellan torsdag och fredag dessutom en tur ut till Sandhamn via buss och båt, för middag och umgänge....

Vid ett i eftermiddags vändes den lilla röda bilens nos norrut, och som sagt vid femrycket där fick jag äntligen pussa på min man som jag inte sett sedan i tisdags morse. Nice, supernice!!!!

När jag åkte i onsdags morse han jag ju morsa på våra snickargubbar som skulle påbörja vårat garagebygge. De lovade då att garaget INTE skulle vara färdigt när jag kom hem. Det var det inte, men hade definitivt kommit mycket längre än jag trott! Alla väggar är resta och även fyra av sex (tror jag) takstolar på plats! Även det nice, supernice!

Nu; fortsätta umgås med mannen i mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0