Härligheter av olika slag

Nu finns ett nytt litet recept på eatit.blogg.se. I förrgår behövdes det något tillbehör till den grillade fläskfilén och det som fanns användes, kombinerat med lite fantasi. Det blev riktigt gott.

Nu är vi tillbaka hemma igen, det är sanslöst hur mycket det har slagit ut och växt på bara tre dar! Ännu mer sanslöst är väl förmodligen hur mycket som hann hända uppe i stugan på samma korta tid! När vi kom var det en hel del snö kvar och växtligheten sov. När vi idag åkter därifrån var det snöhögar bara i skugglägen kvar och det var knoppar på det mesta!

Här hemma skiftar björkarna i grönt, det är vitt på marken av vitsippor och gräsmattorna börjar bli gröna. Vet att det söderöver fortfarande ligger före, men det är så fascinerande varje år att se hur vi norröver kör ikapp södra delen av landet på så kort tid! Det tråkiga är att det går så fort, så man hinner inte se allt som händer!

Det är skönt med långhelger, vi har ju hunnit vara uppe i stugan och njuta flera dar, och åkte hem en dag tidigare för att även hinna göra lite nödvändigheter här hemma. I morgon ska Bertan börja riva på allvar i gamla köket och jag ska börja klyva ved. Det finns ju ett ganska stort mått av stress under dessa vårveckor när man är "hemmansägare" som Bertan säger. Det AR mycket som ska ordnas på kort tid, men det är roligt också!

Roligt är också att vi tagit hem TV:n från stugan, så förhoppningsvis kan vi i kväll testa den nya karaokeskivan jag fick av Kim och Markus i födelsedagspresent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0