Åsknedslagselände

Idag har jag fotat vårt nya fina garage och hade tänkt lägga upp lite bilder. Men.....åskan tog vårt modem idag, eftersom vi har har både datan och teven via modemet såg vi fram mot en tyst kväll. Men.... vi har ju det trådlösa också, som vi nyttjar när vi är uppe i stugan och det funkar ju lika bra hemma! Men.....(igen) det gör att båda tre usb-portarna är upptagna på datorn, så jag kan inte koppla in kameran och ladda upp bilder. Får ta det i morgon, innan portarna för uppkoppling blir upptagna.

Det roliga är att även TV:n funkar. Innan vi föll till föga och inhandlade TV från Telia via modem, hade vi nån box och den hade vi ju kvar som dom hamstrar vi är. Den pluggades nu in, och vips!! har vi även TV! Inte så många kanaler, men den jag ville se i kväll, nämligen 1:an och Henrik Schyfferts 90-talsshow! Visst är det härligt när man kan använda tekniken både framlänges och baklänges (eller nåt..)!

Men....vi måste köpa ett nytt modem. OCH vi måste bli såpass kloka att vi springer in och drar ut alla kablar när vi ser och hör att det åskar....nära, dessutom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0