Hemma bra men borta bäst!

Vaknade klockan sex i morse, en släng av jet-lag, i min kropp var ju klockan tolv på dagen då. I och för sig blev ju lördagsdygnet 30 timmar i stället för de vanliga 24, så jag trodde att jag skulle sova länge, men så blev det inte. Inte ens Bertan sov så länge, vaknade sådär halv åtta. Halv nio var vi klara för avfärd hemåt, skönt faktiskt att komma iväg i tid.

Annars har vi haft två härliga veckor. Det har varit en del moln och en del regn, varav några riktiga skyfall och alltid i kombination med åska. Men däremellan har solen skinit och de sista tre dagarna var det molnfritt. Smolken i bägaren var att precis när vi förra lördagen hade kommit till hotellet i Ao Nang så fick Bertan ett rejält ryggskott. Vårt rum var inte klart eftersom vi kom vid tolvrycket och vi skulle spendera väntetiden på en solstol. Han satte ifrån sig ryggsäcken på en solstol och pang! så satt det där. Han blev helt invalidiserad, jätteont och kunde knappt varken gå eller stå eller ligga eller sitta för den delen heller. Frampå eftermiddagen fick vi namnet på en läkare och tog oss dit. Det blev en kortisonspruta på det onda stället samt order om värktabletter och vila (vi som inte tyckt att vi gjort annat än vilat!). Det blev som tur var bättre dag för dag, men är fortfarande inte bra, så han ska jaga kiropraktorer i morgon.

Här hemma såg allt ut som vanligt, snö, snö och mera snö. Var ca +2 grader men under sista veckan har det kommit ett par nya decimetrar snö. Eftersom vissa som sagt har ryggskott, så fick jag äran att skotta det som behövdes. Det är ju så skönt med lite motion, så det var inga problem......... Det finns mer kvar att skotta, kan jag ju säga, men det får vara till en annan dag!

Återkommer med lite bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0