Vårlängtan

Nu har Vickie och Jonas kommit hem från sin drömresa, och fastän jag varit i Thailand två tredjedelar av den tid de varit borta på sin resa ska jag villigt erkänna att jag är avundsjuk på dom! Malaysia, Tioman Island, suck! Men vi kanske vinner pengar.......!? Förresten kom jag på att jag har glömt att berätta en sak om vår resa. I näst sista inlägget innan vi åkte skrev jag om förberedelser jag gjort och som jag skulle återkomma om, det är det som jag får göra nu (och hoppas Vickie blir lite avundsjuk :-) ): Två dagar innan vi skulle åka blev jag uppringd av Apollo som undrade om vi ville köpa platser i 1:a klass till starkt rabatterat pris. Priset var så bra att jag inte kunde säga nej och det fick bli min överraskning till Bertan. Extra breda (och väldigt bekväma) skinnfåtöljer med extra benutrymme, välkomstdrink, speciell 3-rättersmeny, fri dryck, gratis hörlurar, egen incheckning, utökad fri bagagevikt, mm, mm. Det var värt varenda rabatterad krona, kan jag säga!

Annars mår vi väl lite bättre, båda två. Bäst mår jag, även om magen fortfarande är långt från OK. Har ingen aptit och när jag äter ser jag ut som jag ska nedkomma när som helst. Febern jag hade på fredag kväll och natt är borta i alla fall. Bertan är fortfarande däckad och klarar inte av att ta sig till Jämtland i morgon som det var tänkt.

Idag har jag tagit det pö om pö, men fått en hel del gjort. Dammsugit nedervåningen och torkat golven, lagt på de blågula vår/sommarmattorna och bytt ut vinterdekorationerna mot vårdito, som tex detta:Det känns väldigt roligt även om snösmältningen inte haft nån större fart idag när vi som mest haft 2 plusgrader. Det känns lite som en besvärjelse, ändå. Ljuset är ju definitivt på frammarsch och allt går åt rätt håll! Ja, en del i alla fall...

Kommentarer
Postat av: vickie

tror inte att våran resa var dyrare än eran om man slår ut allt! så billigt som vi käkat mestadels har ni garanterat INTE käkat, for sure :)

flyga inrikes i asien är ju svinbilligt dessutom. som en bussbiljett här ungefär.

puss

2009-03-23 @ 15:18:48
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Det var inte kostnaden jag tänkte på utan mera att överhuvudtaget göra en sån resa! Samt att i rådande ekonomiska läge har vi inte möjlighet att åka till Köpenhamn ens....

puss

2009-03-23 @ 16:08:19
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0