Megablås och miniflås

Idag har min bil blivit kurerad. Tror inte jag berättat att jag upptäckte i förra veckan att jag bara hade ett fläktläge i min lilla röda trotjänare, nämligen det högsta. De andra, som man mest använder, blåste noll. Har alltså kört växelvis 4:ans fläkt tills man storknar och sen ingen fläkt, tills rutorna immar igen. Men nu är allt som det ska igen, till det facila priset av 980 kronor. Så slapp man fundera på vad man skulle göra med den lappen!

Har ju haft nåt knas i magen medan Bertan legat knockad i influensa. Tyckte att jag mådde bra igen och alltså var fit for fight, eller åtminstone en promenad. Sagt och gjort, tog vägen över skogen, men kände efter halva vägen att det här var nog en del mer än vad jag mådde bra av. Men, har man gått halva vägen är det ju bara att gå lika långt till. Mådde inte alls bra när jag kom hem, totalt slut och darrig, kände mig som jag snudd på raglade det sista. Men förhoppningsvis stärkte det och första halva vägen var skön!

Vill nog också påstå att vi är inne på andra bakslaget vad gäller vädret också. Det kan ju inte vara bara nederbörd som räknas, även midvintertemperaturer måste väl räknas, när det nästa är vår? I går kväll, natt och i morse hade vi sådär
-15, visst måste det räknas som ett bakslag av vinterväder? Dessutom har det småsnöat nästan hela dan, så det är väl ett halvt, ändå?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0