Thailandsbilder

Lovade ju häromdan lite bilder från vår resa och här kommer lite bilder från Thailand. Det blev inga utflykter alls på den här resan, första veckan kändes det inte nödvändigt och fanns inte så mycket som lockade där på Koh Lanta. Andra veckan i Ao Nang kom ju Bertans ryggskott första dan och då var vi väldigt glada att kunna ta oss till den lokala stranden, som ju som tur var låg på andra sidan gatan. Den stranden var OK, men när det var ebb fick man gå sådär 500 meter för att vattnet skulle gå upp till midjan och dessutom lite grumligt vatten. Tanken där var ju att vi skulle ta oss ut till öarna utanför och det blev det de sista tre dagarna när ryggen tillät. Onsdag och torsdag var vi på Railey Beach, inte en ö utan en strand som inte kan nås landvägen pga bergen, utan bara från havet. Fredagen tog  vi oss ut till Poda Island, en ö en halvtimmas båtfärd rakt utåt havet, med vit sand och svalare vatten. Gissar på att vattnet både på Koh Lanta och Ao Nang höll uppmot 35 grader, det värmde mot kroppen vissa dagar när man gick i.

I dag hörde jag för första gången min favoritlåt från Melodifestivalen; "Snälla, snälla" på radion, och vad händer? Efter ungefär 15 sek säger dom "ja, det var inte så mycket vi hann med av den, nu är det dags för nyheter". Snacka om att jag blev irriterad! Men det ska väl gå att få tag på den låten nånstans! Förresten, om nån händelsevis absolut vill ge mig en födelsedagspresent kan de samlade låtarna från uttagningarna vara nåt! (visst lyckades jag där?)

Nu blir det ett uppehåll i bloggandet igen. I morgon åker jag till Göteborg för att jobba på TUR-mässan torsdag och fredag. Det blir sen hemkomst på fredag kväll så det blir nog inget nytt inlägg förrän lördag.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0