Två sjuklingar

Medan jag varit borta har Bertan utvecklat nåt influensaliknande, så jag har väntat på att symptomen skulle börja på mig också. Det gjorde dom i går eftermiddag, snacka om att man var glad att man inte skulle jobba lördag och söndag också! Kom hem igår vid kvart över nio på kvällen, trött, frusen och febrig. Är inte däckad idag, men mår definitvt inte bra, vete sjuttingen vad det är, nån influensa är det nog inte, då hade man varit däckad. Nåt är knas med magen också den är svullen som en ballong, även fast jag inte ätit och gör ont. Det går väl över.

Väldigt glad att inte behöva jobba, som sagt, det hade inte varit nån höjdare att stå på en mässa 9 timmar per dag i ytterligare två dagar i det här skicket.

Fascinerande att se hur mycket snö som försvunnit på bara två dagar. På de skottade ytorna börjar marken synas och i övrigt ser man att snödjupet har sjunkit med nån decimeter! Det är härligt att se! Men i Göteborg hade dom ju planterat penséer redan.....men vi kommer dithän, vi också! Hade tänkt att börja plocka fram lite vårdekorationer inomhus den här helgen, och få bort mitt vinterpynt, men orkar nog inte med det som jag mår.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0