Måndagsvånda

Ja, idag är man definitivt tillbaka i vardan igen, och därmed även funderingarna på vad jag vill bli när jag blir stor..... det är nu beslutet snart måste tas om hur fortsättningen ska se ut, ska jag ge mig ut på den bistra marknaden för arbetssökande eller ska jag försöka fortsätta som egen och hur ska jag i så fall få tag på nya uppdrag???????? Slutet på den här veckan har jag ett par dagars jobb i alla fall. Åker ner till Göteborg på onsdag eftermiddag för att jobba på TUR-mässan torsdag och fredag, men sen? Håhå ja ja.

Som för att förhöja glädjen denna måndag upptäckte jag att fläkten i min bil har slutat fungera, läge 1,2 och 3 står alldeles stilla, läge 4 funkar, men det är inte ofta man har behov av ett sådant rejält blås, 2:an brukar räcka bra. Bara att boka tid på verkstan och se tusenlapparna svischa iväg i fläktens blås..... Är det inte roligt nästan jämt, så säg?

Det är som det är, men nu ska jag ta och använda mig av Garniers fantastiska produkter som kommer att göra mitt hår lika vackert som Pernilla Wahlgrens. Det BLEV ju så solblekt där nere i Thailand! (Läs: den gråa utväxten platsar INTE på en mässa!) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0